Direktlänk till inlägg 24 maj 2016

Glömskheter

Av grongoling2 - 24 maj 2016 22:51

Jag är så glömsk.

Alltså, inte bara "lite glömsk", utan så glömsk att det känns som ett slags funktionshinder. Tappar saker hela tiden, saker som jag borde haft koll på.


I morse läste jag på en chatt ett meddelande som jag VISSTE kom i går kväll: Passar det om jag kommer i morgon? Jaha, i morgon tänkte jag, dagen efter detta skrevs. Det blir i morgon då, det vill säga onsdag. Ja, det passar bra, vilket jag skrev tillbaka. Vi bestämde klockan sex.


Klockan sex i kväll sitter jag, matt av något som nog är hunger, i soffan. Den välsignade takfläkten är i gång. Jag har varit i tvättstugan två gånger och nu har jag missat att fixa mat - förstås - och mår riktigt dåligt för att energin är borta. Min man är där och vi pratar om middag och tvätt och det ringer på dörren. VEM kan det vara?


Jag sticker ut i köket för att göra mig lite mer anständig, läs påklädd. Hör röster från hallen och min man låter helt överraskad, jaså hej! Jag går ut och där står hon som skulle komma "i morgon", som förstås var i dag. Som det kan bli!


Blek om nosen och på darrande men dock ben går vi till vår vanliga asiatiska buffé med gästen och det blev ju bra ändå. Men jag brukar inte känna det som att jag liksom tappat äggen jag håller på att jonglera med. Plask i gatan bara. Vi hade trevligt och krafterna kom tillbaka med maten. Sen gick vi en lång och lugn promenad till Folkets park som blivit så fin på sistone. Det var ett roligt spel där som vi gjorde, man skulle springa på olika siffror i den ordning som en röst sade åt en.


Sen när vi satt här och drack te så ringde min chef och jag tog samtalet. Det var viktigt, tänkte jag och fick lämna gästen men min man och hon pratade. Allt blev liksom knasigt, inte så knasigt kanske du tycker men jag känner mig dum.


Konstigt liv jag har. Nere och misslyckad hela dagen och sen ringer chefen och föreslår roliga arbetsuppgifter som jag kanske ska få ge mig på. FAst har frågade om jag gjort en text som han bett mig om tidigare i dag. Å nej, den hade jag OCKSÅ glömt. 


I dag har jag ätit en chokladbiskvi och det bästa man kan säga om den, förutom att den var drömskt god, är att den är glutenfri.


På förmiddagen, innan det blev hett, gick jag ut och handlade lite. Det blev ett par shorts och två par t-shirts, så nu är jag ekiperad för sommaren.


Hoppas du har haft det bra denna varma dag <3

 
ANNONS
 
Piedra

Piedra

25 maj 2016 07:28

Det låter som en helt vanligt dag, det där att man glömmer och tappar orken. Ta inte på dig för mycket nu bara för att det är kul. Jag är expert på det. Och sedan kraschar jag förstås. Ta hand om dig! Det är prioritet nummer ett.
Kram ♥

http://enplatsilivet.blogspot.se

grongoling2

25 maj 2016 15:43

Tack för ditt goda råd! Jag kan behöva det faktiskt. Lite reality check, att jag inte bara är frisk eller bara sjuk, utan även om något är kul och jag kan göra det, så kan jag behöva ta det lugnt och säga nej till en del saker. Och ta hand om mig.
Det hoppas jag att du också gör :)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grongoling2 - Tisdag 12 juni 20:54

Om man tyckte att det var knepigt att få kramp i båda vaderna samtidigt och behöva hjälp hem, så var det väl snäppet värre ett par dagar senare. Jag hade lovat passa barn, på morgonen. Inget idealiskt, främst för att barnet inte känner mig så bra och...

Av grongoling2 - Tisdag 22 maj 15:32

Tokigt med mina ben. Jag var på en lugn promenad med min man i går. Efter middagen som var raggmung med lingonsylt. Innan maten var jag lite yr, så där som jag blir när jag inte ätit ordentligt, när det gått för lång tid, ja hela det där.   Ma...

Av grongoling2 - Onsdag 16 maj 15:32

Ja, så har det gått ett par veckor. Jag har hunnit ha namnsdag, först och främst. En viktig dag i en människas liv. Jag hade glömt det dock, men fick ett sms från en kompis som grattade mig. Just då spelade jag kort och jag vann, så det var väl det s...

Av grongoling2 - Lördag 28 april 12:03

Det händer då och då att jag tycker att jag har "drita meg ut", sagt något förhastat, oftast. Det gör jag. Jag kanske inte förstår, eller bryr mig om, att andra blir ledsna. Oftast vet jag att jag gör det, men ibland när jag ska säga något, eller gör...

Av grongoling2 - Söndag 15 april 23:04

Ännu en dag som inte har hållit standarden. Man ska väl ha en standard på sina dagar. Den är nog inte så hög för mig, men denna dag nådde alltså ändå inte upp dit. Jag har legat i sängen hela tiden. Sovit lite också. Varit ledsen, och det är jag fo...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se