Direktlänk till inlägg 24 maj 2016

Glömskheter

Av grongoling2 - 24 maj 2016 22:51

Jag är så glömsk.

Alltså, inte bara "lite glömsk", utan så glömsk att det känns som ett slags funktionshinder. Tappar saker hela tiden, saker som jag borde haft koll på.


I morse läste jag på en chatt ett meddelande som jag VISSTE kom i går kväll: Passar det om jag kommer i morgon? Jaha, i morgon tänkte jag, dagen efter detta skrevs. Det blir i morgon då, det vill säga onsdag. Ja, det passar bra, vilket jag skrev tillbaka. Vi bestämde klockan sex.


Klockan sex i kväll sitter jag, matt av något som nog är hunger, i soffan. Den välsignade takfläkten är i gång. Jag har varit i tvättstugan två gånger och nu har jag missat att fixa mat - förstås - och mår riktigt dåligt för att energin är borta. Min man är där och vi pratar om middag och tvätt och det ringer på dörren. VEM kan det vara?


Jag sticker ut i köket för att göra mig lite mer anständig, läs påklädd. Hör röster från hallen och min man låter helt överraskad, jaså hej! Jag går ut och där står hon som skulle komma "i morgon", som förstås var i dag. Som det kan bli!


Blek om nosen och på darrande men dock ben går vi till vår vanliga asiatiska buffé med gästen och det blev ju bra ändå. Men jag brukar inte känna det som att jag liksom tappat äggen jag håller på att jonglera med. Plask i gatan bara. Vi hade trevligt och krafterna kom tillbaka med maten. Sen gick vi en lång och lugn promenad till Folkets park som blivit så fin på sistone. Det var ett roligt spel där som vi gjorde, man skulle springa på olika siffror i den ordning som en röst sade åt en.


Sen när vi satt här och drack te så ringde min chef och jag tog samtalet. Det var viktigt, tänkte jag och fick lämna gästen men min man och hon pratade. Allt blev liksom knasigt, inte så knasigt kanske du tycker men jag känner mig dum.


Konstigt liv jag har. Nere och misslyckad hela dagen och sen ringer chefen och föreslår roliga arbetsuppgifter som jag kanske ska få ge mig på. FAst har frågade om jag gjort en text som han bett mig om tidigare i dag. Å nej, den hade jag OCKSÅ glömt. 


I dag har jag ätit en chokladbiskvi och det bästa man kan säga om den, förutom att den var drömskt god, är att den är glutenfri.


På förmiddagen, innan det blev hett, gick jag ut och handlade lite. Det blev ett par shorts och två par t-shirts, så nu är jag ekiperad för sommaren.


Hoppas du har haft det bra denna varma dag <3

 
ANNONS
 
Piedra

Piedra

25 maj 2016 07:28

Det låter som en helt vanligt dag, det där att man glömmer och tappar orken. Ta inte på dig för mycket nu bara för att det är kul. Jag är expert på det. Och sedan kraschar jag förstås. Ta hand om dig! Det är prioritet nummer ett.
Kram ♥

http://enplatsilivet.blogspot.se

grongoling2

25 maj 2016 15:43

Tack för ditt goda råd! Jag kan behöva det faktiskt. Lite reality check, att jag inte bara är frisk eller bara sjuk, utan även om något är kul och jag kan göra det, så kan jag behöva ta det lugnt och säga nej till en del saker. Och ta hand om mig.
Det hoppas jag att du också gör :)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grongoling2 - Tisdag 14 aug 19:16

Hej hej,   En liten uppdatering.   Som mest sker när jag är ute för räkning.   Nu minns jag inte ens vad jag gjorde resten av den vecka som jag skrev under, nedan. Men jag gissar att jag var varm. Vet att vi städade en del här hemma.   ...

Av grongoling2 - Tisdag 31 juli 13:14

Hej. Det blir ju galet glest mellan inläggen. Men hur mycket kan man variera Det är varmt? Samma undantagstillstånd har ju rått hela sommaren, hittills. Apokalyptiskt och ansträngande på alla vis. Var några dagar, knappt fyra, på Österlen. Det ...

Av grongoling2 - Lördag 30 juni 16:34

Nu är jag hemma i hemstaden igen. Det var nog lite oroligt däruppe, för jag är slut som ett urblåst ägg nu. I dag har jag legat nästan hela dagen. Kan inte sova på natten, blir trött och ångestanfallet ligger så nära på lur numera.   Men jag kund...

Av grongoling2 - Tisdag 26 juni 23:14

Här sitter jag och känner mig lurad. Jag låter kanske som om jag tar lätt på det, men det är i så fall för att 1. Det har varit bra OCKSÅ i dag och 2. Jag är drogad av sobril och ipren fast i omvänd ordning.   Åkt med till stora storstan. Skulle ...

Av grongoling2 - Tisdag 12 juni 20:54

Om man tyckte att det var knepigt att få kramp i båda vaderna samtidigt och behöva hjälp hem, så var det väl snäppet värre ett par dagar senare. Jag hade lovat passa barn, på morgonen. Inget idealiskt, främst för att barnet inte känner mig så bra och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se