Direktlänk till inlägg 28 juni 2017

Hur i helskottafyr ...

Av grongoling2 - 28 juni 2017 22:03

 En sak är att skriva, en annan att skriva av sig. Att skriva är svårt och att skriva av sig är superlätt. För mig. Jag har haft dagbok sedan jag gick i sjätte klass så vanan sitter djupt.


Och så är jag uppfuckad och kanske konstig av andra anledningar än en supermysko barndom. Jag har svårt att planera och sånt. Dikter är inte så svårt att skriva, ögonblicksinsats.


Ja, i söndags var annonsen inne i DN och SvD. Jag gick ut och köpte tidningarna och golvades nästan av det höga priset. Fast inte riktigt. Golvad blev jag när jag läste annonsen hemma sen. Ja, jag var helt slut redan när jag gått utt från Pressbyrån. Hade tänkt leta kläder men fick gå hem. Allt blev så verkligt, nedförsbacken till begravningen mycket brantare så att jag inte kan stoppa glidningen längre. Tårarna började trilla och jag är för GAMMAL för att gråta, okej? Det tar all min kraft.


När jag suttit i en stol i vardagsrummet nästan hela dagen så tänkte jag åtminstone prestera en middag. När jag stått och meckat med den ett tag började det slå lock för öronen och jag orkade inte stå längre. Helt svag. Så fortsatte det hela måndagen också. Mina aningar inför semestern är alltmer onda.


Jag menar, hur i helskottafyr ska jag orka det här:

  


Ändå planerar jag för det. Har köpt såna där panikdroppar, har fyllt på mina kosttillskott som stärker mig, har mina sobril. Letar kläder för guds skull, hittar många men vartenda plagg kliar ju.


En bolero kliar bara lite, kanske för att det blir lite varmt. Den är snygg. Men dyr. Blir påhejad här hemma att jag inte behöver vara så FIN. Har en byxkjol i svart, har ett linne, beställt en svart sjal och sen kan det vara klart med det. Men borde hitta en topp, ja det borde jag. Svårt att göra det på sommaren, antalet svarta kläder är mycket begränsat. Lillan föreslog grått, beige eller kanske vitt som topp, och det kan man kanske ha. Affärerna i denna stad är dock inte oändligt många. Det tyckte lillan var ett hån eftersom hon bara har Lindex att välja på. 


I går var jag så trött så jag fick dra mig ut från stan rätt fort. Men orkade gå en innepromenad och sen en utepromenad på kvällen. Jätteglad, nu vänder det.


Fan heller. I dag orkade jag bara gå in på Laura Ashley och sen fick jag gå hem igen och sitta stol. Provade på eftermiddagen efter lunchen men det var nästan ännu sämre då.


Som jag gnäller. Kolla vilken söting som är här ibland:

 


Saknar honom!


Det spelar tydligen ingen roll att jag tyckte att moster var jobbig ibland. Det gör ont ändå. 


Det här kommer att vara intro förresten:

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnéa

2 juli 2017 20:49

<3 värme och snälla tankar från mig

grongoling2

3 juli 2017 15:18

Tack för värme och snälla tankar. Jag skickar detsamma tillbaka till dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grongoling2 - Måndag 22 jan 21:28


Jag tog blodtrycket hemma nästa kväll, och då var det faktiskt mycket lägre. Det känns skönt, men jag ska mäta lite då och då framöver.   I lördags tog vi bilen och körde i tre timmar till min ingifta släkting, en som jag träffade varje sommar i ...

Av grongoling2 - Onsdag 17 jan 17:12

Ja, det fanns visst en tid när kroppen var ganska frisk, enligt mätningar och så. I dag har jag högt blodtryck. Det känns inte så kul alls. Och jag vet inte exakt vad det beror på heller. Det vet man kanske sällan. Jag har gått upp många kilo på si...

Av grongoling2 - Onsdag 10 jan 19:14

Ja, det blir oftast när jag är nere för räkning som jag skriver här. Sådär så att det inte går att göra något annat, sådär så att jag ställer in dagen. Ställer in den i ett skåp och stänger dörren om den. Skönast så.   I natt vaknade jag klockan ...

Av grongoling2 - Torsdag 4 jan 22:41

Sitter här som ett beläte. Är så trött fast jag knappt gjort någonting i dag. Mer än att ha ätit lunch med chef här hemma samt haft möte. Kanske det var jobbigt och intensivt. Så till den grad att jag blivit sittande sedan dess. Kanske. Känner så...

Av grongoling2 - 29 december 2017 14:18

God fortsättning på julhelgen!   Jag hoppas att du har haft det bra. För det första, att du har överlevt julen. Kroppsligen, givetvis, men även själsligen. Julen, i bemärkelsen en traditionell högtid med förväntningar på samvaro, ätande och gåvor...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se